Life & Rhymes - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Live Now Pay Later
  2. Bear With Me
  3. You Don’t Own Me
  4. A Minute Of Your Time
  5. Is It A Crime?
  6. Got To Be That Way
  7. Has Been
  8. I Promise Honest
  9. Wonder Why
  10. Looking (A Tale Of Two Meanings)
  11. If I Know You
  12. At Least I’m Honest
  13. Don’t Bother At All (Bonus Track)
  14. In Other Words (Bonus Track)


Utgitt 1982 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD007