Life's A Riot With Spy Vs. Spy (2CD Remastered)

Billy Bragg

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. The Milkman Of Human Kindness
  2. To Have And To Have Not
  3. Richard
  4. A New England
  5. The Man In The Iron Mask
  6. The Busy Girl Buys Beauty
  7. Lovers Town Revisited
Disk 2
  1. Strange Things Happen (Alternative Version)
  2. The Cloth (1)
  3. Love Lives Here
  4. Speedway Hero
  5. Loving You Too Long
  6. This Guitar Says Sorry (Alternative Version)
  7. Love Gets Dangerous (Alternative Version)
  8. The Cloth (2)
  9. The Man In The Iron Mask (Alternative Version)
  10. A13, Trunk Road To The Sea
  11. Fear Is A Man's Best Friend


Utgitt 2006 Format 2CD Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Billy Bragg
Label Cooking Vinyl Leverandør Playground
Bestillingsnummer COOKCD302