Lighthouse - Limited Vinyl Replica Edition (Remastered) (CD)

Kim Carnes

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Divided Hearts
  2. I´d Lie To You For Your Love
  3. Black And White
  4. Piece Of The Sky
  5. You Say You Love Me (But I Know You Don´t)
  6. Dancin´ At The Lighthouse
  7. Love Me Like You Never Did Before
  8. Along With The Radio
  9. Only Lonely Love
  10. That´s Where The Trouble Lies


Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Kim Carnes Label Culture Factory
Bestillingsnummer CULF393.2