Like Fine Wine (CD)

George Shearing

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Giant Steps (Passos Gigantes)
  2. All Too Soon
  3. You And The Night And The Music
  4. Who Can I Turn To
  5. Moon Ray
  6. Tricotism
  7. Welcome To My Dream
  8. Lullaby In Rhythm
  9. So Rare
  10. Moose The Mooche
  11. When Lights Are Low
  12. Why Did I Choose You
  13. Con Alma
  14. End Of A Love Affair



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist George Shearing
Label Mack Avenue Bestillingsnummer MAC1015