Liker Ikke Køntri (CD)

Ila Auto

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Ila Autoa fjerde langspiller, Liker Ikke Køntri, ble spilt inn i ei hytte på Haglebu, en kjeller i Tønsberg og et studio på Grünerløkka. Innspillinga er gjort live med bandet i ring rundt gamle rørmikrofoner, for å fange varmen, energien og gromlyden av treverk og strengespenn på teip. Felespiller Erlend Viken er henta inn på to låter, og fremadstormende countrychanteuse Janne Hea Svebakken er med på på platas siste spor, "Istedenfor blomster".

Så i korte drag, hva handler det om? Sanger om oppvekst på bedehuset ("Jesus oppå veggen"), et oljefyrt sosialdemokrati med endetidsdrømmer("Samma gamle igjen" og "En krone for hvert øre"), savnet etter noen man har mista for tidlig ("Solbråtan stasjon"), viljen til å leve utenfor og folk som ikke liker køntri som gjør det likevel. For å nevne noe. Også får du dobro og banjo og munnspill for hele slanten. Låtskriver Matias Hilmar Iversen har lagt bort regelboka for hva det skal handle om i bluegrass- og countrylåter, og bandet har laget ei skive som har noe å si til folk i dag - enten de liker køntri eller ikke.

Ila Auto er et norsk band som består av fetterne Kay Arne Sulutvedt og Stein Are Fevang fra Vivestad og Høyjord i Vestfold, brødrene Matias Hilmar Iversen og Kristoffer Iversen fra Kolbotn samt Kai Henrik Ryen fra Kjelsås i Oslo. Bandet ble startet i 2005 og spiller bluegrass inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe, med elementer av popmusikk og rock'n'roll.

Sporliste

 1. Jesus oppå veggen
 2. Samma gamle igjen
 3. Si nei
 4. En krone for hvert øre
 5. Liker ikke køntri
 6. Øl om morran
 7. Solbråtan stasjon
 8. Det nye testamentet
 9. Jeg vet, jeg vet
 10. Fire hender
 11. Født i går
 12. Istedenfor blomster

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ila Auto
Label MTG Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer MTG20230

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i