Linda Ronstadt / Heart Like A Wheel (CD)

Linda Ronstadt

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rock Me On The Water
  2. Crazy Arms
  3. I Won´t Be Hangin´ Round
  4. I Still Miss Someone
  5. In My Reply
  6. I Fall To Pieces
  7. Ramblin´ ´Round
  8. Birds
  9. Faithful
  10. Rescue Me
  11. You´re No Good
  12. It Doesn´t Matter Anymore
  13. Faithless Love
  14. Dark End Of The Street
  15. Heart Like A Wheel
  16. When Will I Be Loved?
  17. Willin´
  18. I Can´t Help It (If I´m Still In Love With You)
  19. Keep Me From Blowing Away
  20. You Can Close Your Eyes
  21. Can It Be True (Bonus track)
  22. Living Like A Fool (Bonus track)
  23. He Darked The Sun (Bonus track)


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Linda Ronstadt
Label Raven Leverandør Import
Bestillingsnummer RVEN325.2