Linda Thompson Presents: My Mother Doesn't Know I'm On Stage (CD)

Linda Thompson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Might Learn To Love Him Later On (Tra-La-La-La)
  2. Beautiful Dreamer (Feat. Martha Wainwright)
  3. My Mother Doesn't Know I'm On The Stage (Feat. Colin Firth)
  4. London Heart (Feat. James Walbourne)
  5. Good-Bye Dolly Gray
  6. I Wish You Were Here Again (Feat. Bob Davenport)
  7. A Good Man Is Hard To Find (Feat. Justin Vivian Bond)
  8. Here I Am Broken Hearted (Feat. Teddy Thompson)
  9. If It Wasn't For The 'ouses In Between (Or The Cockney's Garden) (Feat. John Foreman)
  10. Berlington Bertie From Bow (Feat. Teddy Thompson)
  11. The Lark In The Clean Air (Feat. Cara Dillon)
  12. Wotcher! (Knocked 'em Dead In The Old Kent Road) Feat. Roy Hudd)
  13. Brother, Can You Spare A Dime (Feat. Teddy Thompson)
  14. Show Me The Way To Go Home (Feat. Ensemble)


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Linda Thompson
Label Omnivore Recordings
Bestillingsnummer 0816651011568