Lisa Stansfield (CD)

Lisa Stansfield

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Never Gonna Fall
  2. Real Thing, The
  3. I'm Leavin'
  4. Suzanne
  5. Never, Never Gonna Give You Up
  6. Don't Cry For Me
  7. Line, The
  8. Very Thought Of You, The
  9. You Know How To Love Me
  10. I Cried My Last Tear Last Night
  11. Honest
  12. Somewhere In Time
  13. Got Me Missing You
  14. Footsteps
  15. Real Thing, The (touch mix)
  16. People Hold On (bootleg mix)
  17. Baby Come Back (bonus track)



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 17
Artist Lisa Stansfield Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ARSA654376.2