Listen To The Music: The Very Best Of The Doobie Brothers (CD)

The Doobie Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Long Train Runnin'
  2. China Grove
  3. Listen To The Music
  4. Takin' It To The Streets
  5. Black Water
  6. Jesus Is Just Alright
  7. Rocking' Down The Highway
  8. Take Me In Your Arms
  9. Without You
  10. South City Midnight Lady
  11. It Keeps You Runnin'
  12. Little Darling (I Need You)
  13. You Belong To Me
  14. Minute By Minute
  15. Here To Love You
  16. Real Love
  17. What A Fool Believes
  18. Long Train Runnin'
  19. Listen To The Music



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 19
Artist The Doobie Brothers Label Warner Bros.
Bestillingsnummer 0095483280322