Listen To The Music: The Very Best Of (2CD)

The Doobie Brothers

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Listen To The Music (single version)
  2. Jesus Is Just Alright (single version)
  3. Rockin' Down The Highway
  4. Long Train Runnin'
  5. China Grove
  6. South City Midnight Lady
  7. Another Park Another Sunday
  8. Eyes Of Silver
  9. Nobody (single version)
  10. Black Water
  11. Take Me In Your Arms (Rock Me A Little While)
  12. Sweet Maxine (single edit)
  13. I Cheat The Hangman
  14. Takin' It To The Streets
  15. Wheels Of Fortune
  16. It Keeps You Runnin'
Disk 2
  1. Little Darling (I Need You)
  2. Echoes Of Love
  3. What A Fool Believes
  4. Minute By Minute
  5. Dependin' On You (single version)
  6. Real Love
  7. One Step Closer
  8. Wynken Blynken And Nod
  9. Keep This Train A Rollin'
  10. Here To Love You
  11. You Belong To Me
  12. Doctor
  13. South Of The Border (single version)
  14. Need A Little Taste Of Love
  15. Dangerous
  16. Rollin' On
  17. Ordinary Man



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 33 Artist The Doobie Brothers
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227338428