Live And Unplugged (CD)

Sleeping With Sirens

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Who Are You Now
  2. The Strays
  3. Save Me A Spark
  4. Santeria
  5. If I´m James Dean, You´re Audrey Hepburn
  6. Iris
  7. Gold
  8. Go Go Go
  9. Free Now
  10. With Ears to See, and Eyes to Hear
  11. If You Can´t Hang


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Sleeping With Sirens
Label Epitaph Leverandør Playground
Bestillingsnummer EPIT74522