Live At Billy Bob's Texas (m/DVD) (CD)

Billy Joe Shaver

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Heart of Texas
  2. Georgia on a Fast Train
  3. Honky Tonk Heroes
  4. That's What She Said Last Night
  5. Black Rose
  6. Wacko from Waco
  7. Old Chunk Of Coal
  8. Star In My Heart
  9. Live Forever
  10. Hottest Thing In Town
  11. Thunderbird
  12. Good Ol' U.S.A.
  13. Ride Me Down Easy
  14. Love Is So Sweet
  15. I Couldn't Be Me Without You
  16. The Git Go
  17. Old Five and Dimers
  18. You Asked Me To
  19. Try and Try Again
  20. You Can't Beat Jesus Christ
  21. Wacko from Waco (Bonus Track)
  22. The Git Go (Bonus Track)
Disk 2
  1. DVD


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Billy Joe Shaver
Label Smith Music Group Leverandør Import
Bestillingsnummer SMIG5066.2