Live At Billy Bob's Texas (CD)

Willie Nelson

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Whiskey River
  2. Stay All Night
  3. Good Hearted Woman
  4. Funny How Time Slips Away
  5. Crazy
  6. Night Life
  7. Down Yonder
  8. Workin' Man Blues
  9. Help Me Make It Through The Night
  10. Me & Bobby McGee
  11. Me & Paul
  12. If You Got The Money, I've Got The Time
  13. Blue Eyes Cryin' In The Rain
  14. Under The Double Eagle
  15. Blue Skies
  16. Georgia On My Mind
  17. All Of Me
  18. Mama Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
  19. Angel Flying Too Close To The Ground
  20. On The Road Again


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Willie Nelson
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer STHM5029.2