Live At McCabe's Guitar Shop 1991 (CD)

Tom Paxton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction
  2. Ramblin' Boy
  3. If I Pass This Way Again
  4. Forest Lawn
  5. When Annie Took Me Home
  6. My Last Love Song
  7. I Am Changing My Name To Chrysler
  8. Do You Hear John Hurt?
  9. Bottle Of Wine
  10. Home To Me (Is Anywhere You Are)
  11. Billy Got Some Bad News Today
  12. It Ain't Easy
  13. One Million Lawyers
  14. My Favorite Spring
  15. We All Sound The Same
  16. Ballad Of Gary Hart, The
  17. Yuppies In The Sky
  18. Last Thing On My Mind, The


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Tom Paxton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SHFA10085.2