Live! At McClure (CD)

Ralph Stanley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Hear A Choo-Choo Coming
  2. I´m On My Way Back To The Old Home
  3. Stone Walls & Steel Bars
  4. Cotton Eyed Joe
  5. Eatin´ Out Of Your Hand
  6. Record Commercial
  7. Mama Don´t Allow
  8. Blue Ridge Cabin Home
  9. Green Pastures In The Sky
  10. East Virginia Blues
  11. John Dig A Hole
  12. Pike County Breakdown
  13. Nine Pound Hammer
  14. Nobody´s Love Is Like Mine
  15. White Dove
  16. I´ll Just Go Away
  17. Satisfied
  18. When The Saints Go Marching In
  19. Whoa Mule
  20. Matterhorn
  21. Legend Of The Rebel Soldier
  22. Something That The World Didn´t Give Me
  23. Pass Me Not
  24. Little Black Train
  25. Can´t You Hear Me Calling


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Ralph Stanley
Label Rebel Records Leverandør Import
Bestillingsnummer RBL111118.2