Live At The BBC (CD)

B.B. King

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Caldonia
  2. I Love To Live The Life
  3. Night Life
  4. When It All Comes Down (I'll Still Be Around)
  5. Thrill Is Gone
  6. I Gotta Move Out Of This Neighbourhood
  7. When Love Comes To Town
  8. Let The Good Times Roll
  9. Stormy Monday Blues
  10. Ain't Nobody Home
  11. Five Long Years
  12. How Blue Can You Get
  13. Paying The Cost To Be The Boss



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist B.B. King
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB001244802.2