Live At The Cactus Cafe 1990 (CD)

Loudon Wainwright III

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. People In Love
  2. The Doctor
  3. I’m Alright
  4. Thanksgiving
  5. Me And All The Other Mothers
  6. They Spelled My Name Wrong Again
  7. Unrequited To The Nth Degree
  8. You Don’t Want To Know
  9. A Father And A Son
  10. Road Ode
  11. Your Mother And I
  12. Jesse Don’t Like It
  13. Dead Skunk
  14. Sometimes I Forget
  15. Hard Day On The Planet


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Loudon Wainwright III
Label Chrome Dreams Bestillingsnummer AACD0110