Live At The Cellar Door (And The Santa Monica Civic Auditorium) (CD)

Richie Havens

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Can't Take It Anymore
  2. All Along The Watchtower
  3. Helplessly Hoping
  4. God Bless The Child
  5. Night They Drove Old Dixie Down
  6. No More No More
  7. Preparation
  8. Here Comes The Sun
  9. Fire And Rain
  10. Superman
  11. Dolphins
  12. Nobody Knows The Trouble I've Seen/My Sweet Lord


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Richie Havens
Label Import Bestillingsnummer FVSR1001.2