Live At The Checkerboard Lounge (Chicago 1981) (CD)

The Rolling Stones

79,50 7950 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Introduction
  2. You Don't Have To Go
  3. Baby Please Don't Go
  4. Hoochie Coochie Man
  5. Long Distance Call
  6. Mannish Boy
  7. Got My Mojo Workin'
  8. Next Time You See Me
  9. One Eyed Woman
  10. Clouds In My Heart
  11. Champagne And Reefer


Utgitt 2012 Reutgitt 2017
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Muddy Waters, Muddy Waters And The Rolling Stones, The Rolling Stones Label Eagle Rock
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0416662