Live At The Fillmore February 1969 (CD)

The Byrds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nashville West (inédit)
  2. You're Still On My Mind (inédit)
  3. Pretty Boy Floyd (inédit)
  4. Drug Store Truck Drivin' Man (inédit)
  5. MEDLEY: Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)/Mr. Tambourine Man/Eight Miles High (inédit)
  6. Close Up The Honky Tonks (inédit)
  7. Buckaroo (inédit)
  8. Christian Life (inédit), The
  9. Time Between (inédit)
  10. King Apathy III (inédit)
  11. Bad Night At The Whiskey (inédit)
  12. This Wheel's On Fire (inédit)
  13. Sing Me Back Home (inédit)
  14. So You Want To Be A Rock 'N' Roll Star (inédit)
  15. He Was A Friend Of Mine (inédit)
  16. Chimes Of Freedom (inédit)



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 16
Artist The Byrds Label Columbia
Bestillingsnummer SBMK724845.2