Live At The Fillmore (CD)

The Reverend Horton Heat

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I´m Mad
  2. Big Little Baby
  3. 400 Bucks
  4. The Devil´s Chasing Me
  5. Big Sky
  6. Baddest of the Bad
  7. It´s Martini Time
  8. Please Don´t Take the Baby to the Liquor Store
  9. Jimbo Wallace Introduction
  10. Jimbo Song
  11. Spend a Night in the Box
  12. Callin´ in Twisted
  13. Indigo Friends
  14. Psychobilly Freakout
  15. Where in the Hell Did You Go With My Toothbrush
  16. Big Red Rocket of Love


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Reverend Horton Heat
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2264