Live At The Folklore Center, NYC, March 16th 1967 (CD)

Tim Buckley

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Song For Jainie
  2. I Never Asked You To Be Your Mountain
  3. Wings
  4. Phantasmagoria In Two
  5. Just Please Leave Me
  6. Dolphins
  7. I Can't See You
  8. Troubadour
  9. Aren't You The Girl
  10. What Do You Do (He Never Saw You)
  11. Noman Can Find The War
  12. Carnival Song
  13. Cripples Cry
  14. If The Rain Comes
  15. Country Boy
  16. I Can't Leave You Loving Me


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Tim Buckley
Label Tompkins Square Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer TSQ2189CD