Live At The House Of Blues (Remastered) (CD)

Solomon Burke

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction / Everybody Needs Somebody To Love
  2. If You Need Me / Tonight´s The Night / I Almost Lost My Mind
  3. Cruel World
  4. Cry To Me
  5. Candy/Candy Rap
  6. Got To Get You Off My Mind
  7. No More Nights By Myself
  8. Ain´t Nobody´s Business
  9. Down In The Valley
  10. I Want A Little Girl
  11. Beautiful Brown Eyes / Just A Matter Of Time
  12. Good Rockin´ Tonight



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Solomon Burke
Label Import Bestillingsnummer SHFA34342.2