Live At The London Palladium (Remastered) (CD)

Marvin Gaye

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro Theme
  2. All The Way 'Round
  3. Since I Had You
  4. Come Get To This
  5. Let's Get It On
  6. Trouble Man
  7. MEDLEY I: Ain't That Peculiar/You're A Wonderful One/Stubborn Kind Of Fellow/Pride And Joy/Little Darling (I Need You)/I Heard It Through The Grapevine/Hitch Hike/You/Too Busy Thinking About My Baby/How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  8. MEDLEY II: Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)/God Is Love/What's Going On/Save The Children
  9. MEDLEY III: You're All I Need To Get By/Ain't Nothing Like The Real Thing/Your Precious Love/It Takes Two/Ain't No Mountain High Enough - Florence Lyles
  10. Thanks
  11. Distant Lover
  12. Closing Theme/I Want You
  13. Got To Give It Up
  14. You're A Wonderful One
  15. Stubborn Kind Of Fellow
  16. Pride And Joy
  17. Little Darlin'
  18. I Heard It Through The Grapevine
  19. Hitch Hike
  20. You
  21. Too Busy Thinking 'bout My Baby
  22. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  23. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  24. God Is Love
  25. What's Going On
  26. Save The Children


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 26
Artist Marvin Gaye Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MOT549518.2