Live At The London Palladium (CD)

Judy Garland & Liza Minnelli

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Overture
  2. The Man That Got Away
  3. Thetravelin’ Life
  4. Gypsy In My Soul
  5. Hello, Dolly
  6. Together (Wherever We Go)
  7. Medley: We Could Make Such Beautiful Music
  8. Medley: Hooray For Love/After You´Ve Gone/By Myself/`S Wonderful/How About You/Lover Come Back To Me/You and the Night and the Music/It All Depends On You
  9. Who´s Sorry Now
  10. Smile
  11. How Could You Believe Me
  12. What Now My Love
  13. Liza Medley: Take Me Along/If I Could Be With You/Tea For Two/Who/They Can´T Take That Away/By Myself/Take Me Along/Mammy
  14. Make Someone Happy
  15. Pass That Peace Pipe
  16. Music That Makes Me Dance, The
  17. Medley: When the Saints Go Marching In/He´s Got the Whole World
  18. Never Will I Marry
  19. Encores: Swanee/Chicago/Over the Rainbow/San Francisco


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Judy Garland, Judy Garland & Liza Minnelli, Liza Minnelli
Label DRG Bestillingsnummer DRG19126.2