Live At The London Palladium (CD)

Paul Carrack

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Satisfy My Soul
  2. Good Feelin´ About It
  3. One In A Million
  4. That´s All That Matters To Me
  5. Just A Little Lie
  6. Time Waits For No One
  7. I´m Losing You
  8. You Don´t Know Me
  9. Make Your Mind Up
  10. If I Should Fall Behind
  11. I Think Its Going To Rain Today
  12. The Living Years
  13. Over My Shoulder
  14. How Long
  15. Come Rain Or Come Shine


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Paul Carrack
Label Carrack Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PCARCD25