Live At The MAC (CD)

Iiird Tyme Out

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction
  2. White House Blues
  3. Blue Moon Of Kentucky
  4. Little Rabbit
  5. What Was I Supposed To Do?
  6. He Said If I Be Lifted Up
  7. It's A Lonesome Road
  8. Till The End
  9. Someone Took My Place With You
  10. Lord Protect My Soul
  11. I Ain't Broke (But I'm Badly Bent)
  12. Erase The Miles
  13. Till The End Of The World Rolls Around
  14. Tennessee Waltz
  15. I'm Better Off Without You



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Country Antall spor 15
Artist Iiird Tyme Out Label Rounder
Bestillingsnummer RRCD 413