Live At The Montreux Jazz Festival (CD)

Ray Charles

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ray Charles Opener
  2. I´ll Be Home
  3. Busted
  4. Georgia On My Mind
  5. Mississippi Mud
  6. Just For A Thrill
  7. You Made Me Love You
  8. Angelina
  9. Scotia Blues (Blues For Big Scotia)
  10. Song For You
  11. Do It To Me Slow (Rayettes Intro)
  12. Watch Them Dogs
  13. Shadows Of My Mind
  14. Smack Dab In The Middle
  15. I Can´t Stop Loving You
  16. People Will Say We´re In Love
  17. What´d I Say


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Ray Charles
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer PIO5179.2