Live At The Opry (CD)

Patsy Cline

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Church, A Courtroom, And Then Goodbye
  2. I´ve Loved And Lost Again
  3. Walkin´ After Midnight
  4. Lovesick Blues
  5. How Can I Face Tomorrow
  6. Loose Talk
  7. Crazy Dreams
  8. There He Goes
  9. Lovin´ In Vain
  10. I Fall To Pieces
  11. She´s Got You
  12. Crazy


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Patsy Cline Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MSP42142.2