Live At The Pershing & The Spotlight Club (CD)

Ahmad Jamal

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. But Not For Me
  2. Surrey With The Fringe On Top
  3. Moon In Vermont
  4. (Put Another Nickel In) Music, Music, Music
  5. No Greater Love
  6. Poinciana
  7. Woody N´ You
  8. What´s New
  9. You Don´t Know What Love Is
  10. A Gal In Calico
  11. Ivy
  12. Tater Pie
  13. Autumn Leaves
  14. This Can´t Be Love
  15. Ole Devil Moon


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Ahmad Jamal
Label A Jazz Hour Leverandør Import
Bestillingsnummer JHR73522.2