Live At The Vineyard (CD)

Bucky And John Pizzarelli

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Three Little Words
  2. Jitterbug Waltz
  3. I'm Through With Love/I'll Never Be The Same/All This A nd H
  4. Route 66 (Get Your Kicks On)
  5. This Will Make You Laugh
  6. Honeysuckle Rose
  7. Do Nothin' Till You Hear From Me
  8. Concierto De Aranjuez/Spain/Pick Yourself Up/
  9. Romanza/In The Dark
  10. Straighten Up And Fly Right
  11. Triste
  12. Send In The Clowns
  13. Stompin' At The Savoy/Memories Of You/Sing Sing Sing (Benny Goodman medley)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Bucky And John Pizzarelli, John Pizzarelli
Label Challenge Bestillingsnummer CHR70025