Live Bait For The Dead (2CD)

Cradle Of Filth

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Ceremony Opens, The - (intro)
  2. Lord Abortion
  3. Ebony Dressed For Sunset
  4. Forest Whispers My Name, The
  5. Cthulu Dawn
  6. Dusk And Her Embrace
  7. Principle Of Evil Made Flesh, The
  8. Cruelty Brought Thee Orchids
  9. Her Ghost In The Fog
  10. Summer Dying Fast
  11. Creatures That Kissed In Cold Mirrors - (interlude)
  12. From The Cradle To Enslave
  13. Queen Of Winter Throned
Disk 2
  1. Born In A Burial Gown - (polished coffin mix)
  2. No Time To Cry - (Sisters Of No Mercy mix)
  3. Funeral In Carpathia - (soundcheck recording)
  4. Deleted Scenes Of A Snuff Princess
  5. Scorched Earth Erotica - (original demo(n) version)
  6. Nocturnal Supremacy - (soundcheck recording)
  7. From The Cradle To Enslave - (under Martian rule mix)
  8. Fire Still Burns, The



Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Metal Antall spor 21
Artist Cradle Of Filth Label Peaceville
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDVILED156