Live Dinner Reunion (2CD)

Robert Earl Keen

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Cody Canada Tells It Like It Is
  2. Feelin' Good Again
  3. Gringo Honeymoon
  4. State of Thanks Address
  5. I Gotta Go
  6. Lucky Weather
  7. This Old Porch (Feat. Lyle Lovett)
  8. T for Texas (Feat. Lyle Lovett)
  9. Write a Drinking Song
  10. Hot Corn, Cold Corn
  11. Cory's Story
  12. I'll Go on Downtown (Feat. Cory Morrow)
  13. Ding Dong Daddy from Dumas (Feat. Bryan Duckworth & Mark Patterson)
  14. Bruce Robison on the Money
  15. No Kinda Dancer (Feat. Bruce Robison)
Disk 2
  1. Boys in the Band
  2. Shades of Gray
  3. Deliverance Dry Cleaning
  4. Ninety-Nine Years for One Dark Day
  5. Amarillo Highway
  6. Wild Wind (Feat. Cody Braun)
  7. Merry Christmas from the Fam-O-Lee
  8. Corpus Christi Bay
  9. Lonely Feelin' (Feat. Cody Canada)
  10. Grateful Cred
  11. The Road Goes on Forever (Feat. Joe Ely)


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 26 Artist Robert Earl Keen
Label Dualtone Bestillingsnummer DUA1787