Live Fast, Love Hard: Original Capitol Recordings (CD)

Faron Young

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Tattle Tale Tears
  2. Goin' Steady
  3. Just Out Of Reach (Of My Two Open Arms)
  4. Just Married
  5. If That's The Fashion
  6. If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')
  7. I've Got Five Dollars And It's Saturday Night
  8. Place For Girls Like You
  9. In The Chapel In The Moonlight
  10. Live Fast Love Hard Die Young
  11. Forgive Me Dear
  12. All Right
  13. It's A Great Life (If You Don't Weaken)
  14. Turn Her Down
  15. Sweet Dreams
  16. I'm Gonna Live Some Before I Die
  17. I Miss You Already (And You're Not Even Gone)
  18. Alone With You
  19. That's The Way I Feel
  20. Country Girl
  21. Face To The Wall
  22. World So Full Of Love
  23. Hello Walls
  24. Three Days (live radio transcription previously unreleased)


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Faron Young
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CMF20.2