Live From Austin, Tx (CD)

Merle Haggard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Okie From Muskogee´s Comin´ Home
  2. There´s A Pair Of Blue Eyes Down In Texas
  3. Thank You For Keeping My House
  4. What Am I Gonna Do With The Rest Of My Life
  5. Mama Tried
  6. Misery
  7. Take Me Back To Tulsa
  8. I Knew The Moment I Lost You
  9. Silver Wings
  10. Misery And Gin
  11. Ida Red
  12. Place To Fall Apart
  13. I Wish Things Were Simple Again
  14. Amber Waves Of Grain
  15. I Think I´ll Just Stay Here And Drink


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Merle Haggard
Label New West Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer NW6090