Live In 1978 (CD)

Emmylou Harris

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Two More Bottles Of Wine
  2. Easy From Now On
  3. To Daddy
  4. Luxury Liner
  5. Even Cowgirls Get The Blues
  6. My Songbird
  7. My Window Faces The South
  8. Tumbling Tumbleweeds
  9. Home
  10. Swing Down Sweet Chariot
  11. I Ain’t Living Long Like This
  12. The Angels Rejoiced Last Night
  13. Leavin’ Louisiana In The Broad Daylight
  14. Hallelujah I’m Ready To Go
  15. Could You Love Me One More Time / The Green Rolling Hills
  16. I Believe Jesus Loves Me
  17. If I Needed You
  18. Satan’s Jewel Crown
  19. Keep On The Sunny Side
  20. Under The Weepin’ Willow


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Emmylou Harris
Label Chrome Dreams Bestillingsnummer AACD0117