Live In Berlin 1969 (CD)

Sarah Vaughan

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Just One Of Those Things
  2. Fly Me To The Moon
  3. Announcement Sarah Vaughan
  4. Love Finds A Way
  5. Time After Time
  6. Zing Zing Zing Went The Strings Of My Heart
  7. By The Time I Get To Phoenix
  8. The Sweetest Sound
  9. Polka Dots and Moonbeams
  10. Day In, Day Out
  11. What Now My Love
  12. I Had A Ball


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sarah Vaughan
Label JazzLine Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer N77031