Live In London! (1970) (CD)

Rod McKuen

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 12-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Overture (Love's Been Good To Me/Doesn't Anybody Know My Name/Everybody's Rich But Us/The World I Used To Know/The Importance Of The Rose)
  2. Rock Gently
  3. Like Children Do
  4. Love's Been Good To Me
  5. Complete Madame Butterfly
  6. Open The Window And See All The Clowns
  7. I Am Being Led Through Life/Fields Of Wonder
  8. Doesn't Anybody Know My Name
  9. How Suddenly
  10. Mr Kelly/Kelly And Me
  11. Soldiers Who Want To Be Heroes
  12. Some Trust In Chariots
  13. Art Of Catching Trains
  14. To Watch The Trains
  15. My Brother Edward
  16. April People
  17. She
  18. I Looked At You A Long Time
  19. If You Go Away
  20. I'm Not Afraid
Disk 2
  1. Tom De Peters' Casa
  2. Hit 'Em In The Head With Love
  3. Blessings In The Shade Of Green
  4. Rome Itself/Another Beginning
  5. Things Bright And Beautiful
  6. Stanyan Street/Lonesome Cities/Listen To The Warm
  7. Jean
  8. Caught In The Quiet/Something For RJ
  9. Inside Of Me
  10. Port Of Amsterdam
  11. Adagio For Harp And Strings
  12. Summertime Of Today
  13. Another Country
  14. Second Best
  15. Everybody's Rich But Us
  16. I Think Of You
  17. Souvenir Of London
  18. Rusting In The Rain
  19. Seasons In The Sun
  20. London
  21. Closing Remarks/Jean Playoff
  22. God Save The Queen
Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Spoken Word Antall disker 1
Antall spor 42 Artist Rod McKuen
Label Zone Records Bestillingsnummer ZONE1012