Live In London (m/DVD) (CD)

Randy Newman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. The Great Nations of Europe
  2. Marie
  3. It´s Money That I Love
  4. Mama Told Me Not to Come
  5. Rollin´
  6. Losing You
  7. Simon Smith and the Amazing Dancing Bear
  8. Short People
  9. God´s Song (That´s Why I Love Mankind)
  10. The World Isn´t Fair
  11. Louisiana 1927
  12. You Can Leave Your Hat On
  13. I´m Dead (But I Don´t Know It)
  14. Real Emotional Girl
  15. I Miss You
  16. Laugh and be Happy
  17. Political Science
  18. Love Story (You and Me)
  19. Feels Like Home
  20. A Few Words in Defense of Our Country
  21. Sail Away
  22. I Think it´s Going to Rain Today
Disk 2
  1. DVD



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Randy Newman
Label Nonesuch Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0075597979015


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også