Live In Paris (CD)

Diana Krall

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I Love Being Here With You
  2. Let´s Fall In Love
  3. Dee I Do
  4. Look Of Love, The
  5. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  6. I´ve Got You Under My Skin
  7. Devil May Care
  8. Maybe You´ll Be There
  9. ´S Wonderful
  10. Fly Me To The Moon
  11. Case Of You, A
  12. Just The Way You Are



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Diana Krall Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0651092