Live In Vienna 1968 (CD)

Oscar Peterson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. You Look Good To Me
  2. Let´s Fall In Love
  3. Someday My Prince Will Come
  4. On A Clear Day
  5. Waltz For Debby
  6. Noreen´s Nocturne
  7. Never Say Yes
  8. Summer Samba
  9. Li´l Darlin
  10. Medley I Concentrate On You/I Got It Bad And That Ain´t Good
  11. Lamp Is Low


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Oscar Peterson
Label Gambit Records Bestillingsnummer GAM69318