Live Rats 2013 (2CD)

The Boomtown Rats

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. (I Never Loved) Eva Braun
  2. Like Clockwork
  3. Neon Heart
  4. (She´s Gonna) Do You In
  5. Someone´s Looking At You
  6. Joey´s On The Streets Again
  7. Banana Republic/She´s So Modern
  8. I Don´t Like Mondays
Disk 2
  1. Close As You´ll Ever Be
  2. When The Night Comes
  3. Mary Of The 4th Form
  4. Mary Of The 4th Form/Lookin´ After No.1
  5. Rat Trap
  6. Having My Picture Taken
  7. Diamond Smiles
  8. The Boomtown Rats


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Boomtown Rats
Label Concert Live Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CLCD512