Live! (Remastered) (CD)

Marvin Gaye

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Introduction
  2. Overture
  3. Trouble Man
  4. MEDLEY: Flyin' High (In The Friendly Sky)/Mercy Mercy Me (The Ecology) (unreleased)
  5. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  6. Distant Lover
  7. Jan
  8. Keep Gettin' It On (unreleased)
  9. FOSSIL MEDLEY: I'll Be Doggone/Try It Baby/Can I Get A Witness/You're A Wonderful One/Stubborn Kind Of Fellow/How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  10. Thanks To The Orchestra
  11. Let's Get It On
  12. What's Going On
  13. Got To Give It Up
  14. You're A Wonderful One
  15. Stubborn Kind Of Fellow
  16. Pride And Joy
  17. Little Darlin'
  18. I Heard It Through The Grapevine
  19. Hitch Hike
  20. You
  21. Too Busy Thinking 'bout My Baby
  22. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  23. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  24. God Is Love
  25. What's Going On
  26. Save The Children



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 26
Artist Marvin Gaye Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5308862