Live (With Union Station) (2CD)

Alison Krauss

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Let Me Touch You For A While
  2. Choctaw Hayride
  3. Lucky One, The
  4. Baby, Now That I´ve Found You
  5. Bright Sunny South
  6. Every Time You Say Goodbye
  7. Tiny Broken Heart
  8. Cluck Old Hen
  9. Stay
  10. Broadway
  11. Ghost In This House
  12. Forget About It
  13. Faraway Land
Disk 2
  1. Tribute To Peador O´Donnell, A / Monkey Let The Hogs Out
  2. Boy Who Wouldn´t Hoe Corn, The
  3. Take Me For Longing
  4. I Am A Man Of Constant Sorrow
  5. Maybe
  6. We Hide And Seek
  7. But You Know I Love You
  8. When You Say Nothing At All
  9. New Favorite
  10. Oh, Atlanta
  11. Down To The River To Pray
  12. There Is A Reason



Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Country Antall spor 25
Artist Alison Krauss Label Rounder
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 6105152


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også