Live (CD)

John Prine

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come Back to Us Barbara Lewis Hare Krishna
  2. Six O´Clock News
  3. The Oldest Baby in the World
  4. Angel from Montgomery
  5. Grandpa Was a Carpenter
  6. Blue Umbrella
  7. Fish and Whistle
  8. Sabu Visits the Twin Cities Alone
  9. Living in the Future
  10. Illegal Smile
  11. Mexican Home
  12. Speed of the Sound of Loneliness
  13. The Accident (Things Could Be Worse)
  14. Sam Stone
  15. Souvenirs
  16. Aw Heck
  17. Donald and Lydia
  18. That´s the Way That the World Goes ´Round
  19. Hello in There


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall spor 19
Artist John Prine Label Oh Boy! Records
Bestillingsnummer OB5.2