179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Moonlight Sonata (spoken word)
  2. I Been a Bad Bad Girl
  3. Make Love Not War (spoken word)
  4. Mountaineer´s Courtship
  5. Everyone Knows
  6. Country Blues
  7. I´m Gonna Be an Engineer
  8. For a Job
  9. How to Impress a Woman (spoken word)
  10. You Don´t Know How Lucky You Are
  11. The Deterrence Lullaby
  12. Eagle and Condom (spoken word)
  13. Bought Me a Cat
  14. Fatal Flower Garden
  15. About Missing (spoken word)
  16. Missing
  17. Sally Goodin/Sourwood Mountain
  18. The Personals (spoken word)
  19. Loving Hannah
  20. Give ´Em an Inch
  21. My Mother is Younger than Me (spoken word)
  22. Everything Changes
  23. Call Me Black (spoken word)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Peggy Seeger
Label Appleseed Leverandør Import
Bestillingsnummer APLE1129.2