179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. MEDLEY: Opening/Can You Feel It
  2. Things I Do For You
  3. Off The Wall
  4. Ben
  5. This Place Hotel
  6. She's Out Of My Life
  7. MOVIE AND RAP MEDLEY: I Want You Back/Never Can Say Goodbye/Got To Be There
  8. MEDLEY: I Want You Back/ABC/Love You Save, The
  9. I'll Be There
  10. Rock With You
  11. Lovely One
  12. Working Day And Night
  13. Don't Stop 'Til You Get Enough
  14. Shake Your Body (Down To The Ground)
  15. Shake Your Body Down



Utgitt 1981 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 15
Artist The Jacksons Label Import
Bestillingsnummer SBMK723941.2