Live! (CD)

Patti Labelle

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All Right Now
  2. Intro / Release Yourself
  3. Somebody Loves You Baby (You Know Who It Is)
  4. New Attitude
  5. If Only You Knew
  6. You Are My Friend
  7. Lady Marmalade
  8. Feels Like Another One
  9. Wind Beneath My Wings
  10. When You´ve Been Blessed (Feels Like Heaven)
  11. I Don´t Like Goodbyes / Over The Rainbow
  12. Up There With You


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Patti Labelle
Label MCA Bestillingsnummer MCA10691.2