Live...My Truck Is My Home (CD)

Marshall Crenshaw

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fantastic Planet Of Love
  2. Wanda And Duane
  3. You're My Favorite Waste Of Time
  4. Vague Memory
  5. Tonight
  6. Calling Out For Love (At Crying Time)
  7. Twine Time
  8. Julie
  9. Cynical Girl
  10. Have You Seen Her Face
  11. There She Goes Again
  12. Girls...
  13. Knowing Me, Knowing You
  14. You Should've Been There


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Marshall Crenshaw Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RZE82815