199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Put A Hump In Your Back
  2. Everybody Call Me Shoon
  3. Don't Touch That
  4. I Got Something For You Baby
  5. I Come From The Country
  6. What You Gonna Do With A Man Like That
  7. You Told Me That You Loved Me
  8. She Burnt The Bacon
  9. Do The Lala Dance
  10. Take Me Crosstown
  11. Bring Me Coffee In The Morning
  12. You Got Me Dancing


Utgitt 2004 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Roy Carrier & The Night Rockers Label Severn
Bestillingsnummer SEVCD0031